Nyt on tullut todella laiskasti päivitettyä tätä blogia, kun on ollut kaikenlaisia kevätkiireitä. On rakennettu saunaa ja laitettu pihaa, tuntuu että tossa meidän "unelmien puutarhassa" riittä ihan loputtomasti tekemistä. Kerittiin tässä kuopuksen syntymäpäiviä kuitenkin vappuna juhlimaan ja muun muassa tällä herkuteltiin kahvipöydässä :) 

1241293116_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällaisen kakun tein meidän pikku- traktorimiehelle, kuvasta ei oikein käy ilmi kuinka valtava mun kakusta taas tuli... eli pohja on 10 munan ja renkaat vielä päälle =) Pohjan paistoin suorakaiteen mallisessa vuokassa ja siitä palastelin ja muotoilin. Pohjaan laitoin myös kaakaojauhetta, kostutettu vanilja-maidolla, välissä vadelmahilloa ja daim-kermavaahtoa, jota hieman tukevoitin vaniljakastikejauheella, jotta kakku olisi pysynyt paremmin muodossaan. Päällinen marsipaania, sokerimassaa sekä mustat osat kick-karkkien ja marsipaanin sekoitusta. Niiden alla on kaakaolla maustettu sokerikreemi, 300g suolatonta voita ja 300g tomusokeria+kaakaojauhetta. Renkaat tein suklaakuivakakusta, että olisivat tukevammat kuin pelkkä sokerikakkupohja.

Puolivälissä kakkua kirosin jo, että oli varmasti ensimmäinen ja viimeinen traktori-kakku. Nyt kuitenkin vois tehdä vaikka toisenkin, kun tietäis kuinka se kannattaa tehdä ja mitä kaikkea tekisin toisin :)