Taikina:

  • 100g Sinistä keijua
  • ½ dl sokeria
  • ½ dl fariinisokeria
  • 1 dl hedelmäsosetta (käytin aprikoosia)
  • 2½ dl Semperin Fin mixiä
  • ½ dl kiehuvaa vettä

Pohjalle:

  • 1 tlk säilykepersikoita
  • 3 rkl Sinistä keijua
  • 3 rkl Fariinisokeria

Laita leivinpaperi 20cm vuan pohjalle (jos käytät irtopohjavuokaa, paista pellillä sillä saumoista saattaa valua rasvaa). Voitele vuuan reunat. Levitä vuokaan sula rasva, sokeri ja persikkaviipaleet. Vaahdota rasva ja sokerit. lisää hedelmäsose, kuivat aineet sekä kiehuva vesi. Kaada taikina hedelmien päälle vuokaan. Paista 180 asteessa noin 30 minuuttia. kumoa kakku, poista leivinpaperi ja tarjoa kaurajäätelön tai vaniljakastikkeen kera. Nam! =)