Ennen laskiaista leivoin samasta taikinasta laskiaispullia sekä näitä kierrepullia. Olisi pitänyt tehdä koko taikinasta näitä sillä näistä tyttö tykkäsi kovasti. Täytetyistä laskiaspullista söi ainoastaan hillon ja "kerman" =)

  • 2,5 dl riisimaitoa
  • ½ rkl psylliumia
  • 25g hiivaa
  • ½ tl suolaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 7,5 dl semperin fin mixiä (laitoin osan kaurajauhoja)
  • 100 sinistä keijua

Väliin:

  • Paistonkestävää marmeladia

Päälle:

  • siirappivettä, vettä tai margariinia
  • raesokeria

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää joukkoon suola ja psyllium. Anna turvota 10min. lisää sokeri sekä jauhot vähitellen hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi sulatettu rasva ja vaivaa hetki. Anna kohota hetki. Kaulitse taikinasta levy ja levitä sille marmeladia. Kääri rullalle, leikkaa palasiksi ja laita uunivuokiin. Anna kohota liinan alla 30 minuuttia, voitele siirappivedellä ja ripottele päälle raesokeria. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.