Löysin kaupasta yhden uuden meidän neidille sopivan tuotteen, Yosan vanilja-kaurajogurtti. Se tietenkin upposi yhtähyvin kuin ne kaikki muutkin kaurajogurtit, eli ei ollenkaan... Tartti jotain siitä kehitellä, kun sitä oli kaapissa yksi 400g purkki. Tein sitten tällaisia "kakkuja", miksi meidän 3 vee näitä sanoi=) Näihinhän olisi vielä voinut tehdä kääretorttulevystä pohjat, mutta jätin ne pois kun ne olisivat kuitenkin jääneet syömättä... Laitoin liivatetta näihin vähän nuukasti ja ne oli hieman hankala saada nätisti irti muffinssipellistä missä ne hyydytin.

2057061.jpg 

2 dl GoGreen-vispi

2 dl Yosa-vaniljakaurajogurttia

2 dl mansikkasurvos

n. 3/4 dl tomusokeria

6 Liivatelehteä (itselläni oli siis vain 4)

tilkka pakastemansikoiden lientä

* Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vispi ja sekoita joukkoon jogurtti, mansikkasurvos ja tomusokeri. Kuumenna tilkka mansikkamehua kupissa ja liuota joukkoon puristetut liivatelehdet. Kaada liivateliuos ohuena nauhana muiden aineiden joukkoon kokoajan sekoittaen.  Annostele seosta silikoniselle muffinssipellille ja nosta hyytymään jääkaappiin. Kun ne ovat kunnolla hyytyneet, niin niiden pitäisi irrota pohjasta painamalla.