Näitä kahvikakkuja on tullut tehtyä jo monen monta kertaa, tää on vaan niin hyvää! Jos joku tietää paremman, niin kertoo heti vaan mullekin! :)) Kuvia en huomannut ottaa ennen pakkaamista, mutta kait noista nyt jonkunlaisen kuvan saa... Ohje on kopioitu suoraan Valion sivuilta.

1238941964_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1238942103_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mariannen tiikerikakku

200 g   Valio voita
2 1/2 dl   sokeria
3   munaa
1/2 prk (1 dl)  Valio kermaviiliä
4 dl   vehnäjauhoja
1 tl   leivinjauhetta
2 tl   vaniljasokeria
2 rkl   kaakaojauhetta
1/2 pussia (20 kpl)  Marianne-karamelleja

Voitele ja korppujauhota 1,8 litran rengasvuoka. Hienonna Mariannet karkeahkoksi rouheeksi: kuori ne papereistaan ja hienonna omassa pussissaan nuijalla tai pullolla.Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen. Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri seoksena vuoroin kermaviilin kanssa. Sekoita tasaiseksi. Ota taikinasta puolet erilleen toiseen kulhoon. Sekoita siihen kaakaojauhe sihdin läpi ja hienonnetut Mariannet. Lusikoi puolet vaaleasta taikinasta kakkuvuoan pohjalle. Lisää tumma taikina. Lisää loput vaaleasta taikinasta. Pistele haarukalla, jotta raidat sekoittuvat hiukan. Paista 175 asteessa uunin alaosassa n. 60 min. Kumoa kakku hiukan jäähtyneenä. Ripota pinnalle tomusokeria. VINKKI * Kermaviilin voi korvata 1 dl:lla Valio kevytkermaa. * Korvaa Marianne-karamellit 1 dl:lla Marianne Crush -rouhetta.
Koristelin tavalliset kakut Tummalla suklaalla ja marsipaanikukkasilla. Muumeihin sipaisin ohuen kerroksen vadelma-marmeladia ja päällystin sokerimassalla.