Leivottin tytön kanssa muutama päivä sitten hänelle muumipipareita. Voin kertoa, että tällainen munaton ja gluteiiniton taikina ei kyllä ole tarkoitettu lasten kanssa leivottavaksi! =)  Kun sain työllä ja tuskalla ehjän taikinalevyn, niin eikös se muotti sitten pitänyt painaa juuri siihen keskelle taikinaa niin että siitä ei sitten tullut kuin se yksi pipari...huoh! Mutta pääsipähän  ITSE leipomaan! =) Tämä joukko selvisi koristeltavaksi asti...

2080306.jpg

Piparkakut

  • 100g sinistä keijua
  • ½ dl sokeria
  • ½ dl siirappia
  • n. 4 dl Semperin Fin Mixiä
  • 1 tl soodaa

Kiehauta rasva, siirappi ja sokeri. Sekoita joukkoon jauho-soodaseos. Laita jääkaappiin kovettumaan. Kauli jauhoja apuna käyttäen ja paina muotilla pipareita. Paista 200 asteessa n. 8 minuuttia. Koristele värjätyilla vesi-tomusokeriseoksilla.