Tarkoitukseni oli tehdä blogin avauksen kunniaksi kakku, hienoilla koukeroilla ja nimellä varustettuna... nooh... En ole aikaisemmin kokeillut vaahtokarkkitaikinaa ja se olettautuikin paljon hankalammaksi kaulia kuin kuvittelin. Tiesin, että sitä saa kaulia kauemmin kuin marsipaania, mutta varmaan puoli tuntia siinä vierähti kun veivasin sitä pitkin pöytää, huh huh! Lieneekö ollut liikaa tomusokeria, kertokaahan! Kun vihdoinkin sain kakun päällystettyä, ei todellakaan ollut enään inspiraatiota alkaa kakkua kummemmin koristelemaan ja pistin kaapista vaan muutaman marsipaanikukan päälle.

1993384.jpg

Kakku on halk.26cm ja 6 munaa. Kostutus 10%-sokerivedellä ja välissä samaa mansikka moussea kuin vaalikakussakin. Päällä ohut kerros flora-vispiä sekä mmf.